Skip to content

Ftesë për sesionin e dtë të forumeve

DATA

April 20, 2022

Kategoritë

Qendra për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor në kuadër të projektit “Zhvillim i barabartë rajonal i qëndrueshëm dhe inkluziv” të cilin e realizon Ministria e vetëqeverisjes lokale, Agjencia zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim, fillon me realizimin e ciklit të ri të Forumeve rajonale.

Kemi nderin e veçantë dhe kënaqësinë të ju ftojmë të merrni pjesë në forumin e dytë rajonal që do të mbahet në datë 26.04.2022 me fillim në ora 10:00, Hotel Drim“, Strugë.

Ndani:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy