Skip to content

U mbajt mbledhja e katërt e Këshillit për zhvillim

DATA

April 20, 2022

Kategoritë

Në datë 20.04.2022, përmes platformës GoogleMeetu mbajt mbledhja e katërt e Këshillit për zhvillim të RPJP. Në mbledhje, ga ana e ekspertëve të jashtëm të angazhuar, u prezantuan tre propozim projektet rajonale në nivel të konceptit, me të cilat Qendra për zhvillim të RPJP do të aplikojë për realizim në Programin për zhvillim të barabartë rajonal të Ministrisë për vetëqeverisje lokale, përkatësisht Byrosë për zhvillim rajonal. Gjithashtu, në vetë mbledhjen, u prezantuan edhe tre propozim konceptet me të cilat Qendra për zhvillim të RPJP do të aplikojë në Shemën e granteve për Projekte investuese të Ministrisë për vetëqeverisje lokale dhe Agjencia zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim

Ndani:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy