Skip to content

Ftesë për sesionin e parë të forumeve

DATA

October 27, 2022

Kategoritë

Të nderuar,

 

Qendra për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor në kuadër të projektit “Zhvillim i barabartë rajonal i qëndrueshëm dhe inkluziv” të cilin e realizojnë Ministria e vetëqeverisjes lokale, Agjencia zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim dhe Byroja për zhvillim rajonal në bashkëpunim me Qendrën për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor, fillon me realizimin e ciklit të ri të Forumeve rajonale.

Kemi kënaqësinë e veçantë t’Ju ftojmë të merrni pjesë në sesionin e parë të forumit i cili do të mbahet në datë 26.10.2022 me fillim në ora 12:00, Hotel Drim në Strugë.

 

FTESA DHE RENDI I DITËS

Ndani:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy