Skip to content

Furnizimi i kontejnerëve për NPK

DATA

February 28, 2023

Kategoritë

Në kuadër të projektit “Përforcimi i kapaciteteve të ndërmarrjeve komunale në RPJP”, sot në Komunën e Debërcës, NPK Debërca i’u shpërndanë 323 kontejnerë prej 240 litra për grumbullimin e mbeturinave komunale.

 

Me aktivitetet e parapara në projekt, përmirësohen kushtet për punë të NPK nga komunat partnere, dhe me atë mbulohen vendbanimet me kësi lloj shporta.

 

Projekti është financuar nga programi për zhvillim të barabartë rajonal të Byrosë për zhvillim rajonal me buxhet prej 670.000 denarë.

Ndani:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy