Skip to content

Mbledhja e 15-të e Këshillit për zhvillim të RPJP

DATA

June 2, 2021

Kategoritë

Në datë 21.04.2021 u mbajt mbledhja e pesëmbëdhjetë e Këshillit për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor, në të cilën udhëheqësja e Qendrës për zhvillim të RPJP, m-r Mirjana Lozanoska e prezantoi Programin për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor 2021-2026.

Pas miratimit paraprak nga ana e Këshillit për zhvillim të barabartë rajonal i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Programi për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor 2021-2026 u miratua njëzëri nga ana e Këshillit për zhvillim të RPJP. 

 

  • Ftesë dhe Rend dite për Mbledhjen e 15-të
  • Lista e të ftuarve për Mbledhje
  • Procesverbal

Ndani:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy