Skip to content

Prezantimi i projektit investues në RPJP

DATA

February 7, 2023

Kategoritë

Sot në ISHP Kardiologjia “Shën Stefani” në Ohër u bë prezantimi i projektit investues “Përmirësimi i kushteve për turizëm shëndetësor me rikonstruktimin e ISHP Kardiologjia”, furnizmimin e pajisjeve për digjitalizim, me çka do të investohen 24,4 milionë denarë përmes Shemës së granteve të Ministrisë për vetëqeverisje lokale dhe Agjencisë zvicerane për bashkëpunim. 

 

Me këtë intervenim të rëndësishëm, para mediave dhe të punësurave, fjalë përshëndetëse kishte edhe sekratari shtetëror në MVL-z.Kiril Partalkov, kryetari i komunës së Ohrit – dr.Kiril Pecakov, M-r Mirjana Lozanoska – drejtor i Qendrës për zhvillim të RPJP dhe drejtori i ISHP dr.Elena Kovaçeska-Bashuroska.

 

Projekti ka tri komponenta të cilat do të mundësojnë shfrytëzim maksimal të kapaciteteve të spitalit, kursime energjetike dhe modernizim në pjesën e shërbimeve drejt pacientëve të cilët rehabilitohen  gjatë gjithë vitit.  

Ndani:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy