Skip to content

Month: август 2022

Јавен повик за работодавачи кои имаат потреба од практиканти

Се повикуваат работодавачите кои се заинтересирани завклучување во мерката Практикантство, да се пријават на јавниот повик и изразат интерес за учество. Мерката се однесува на ангажирање практиканти за обука, изведување
Прочитајте повеќе

Пуштена во употреба атмосферска и фекалната канализација во Македонски Брод

Македонски Брод, 11 август 2022      Центарот за развој на Југозападен плански регион, во соработка со Општина Македонски Брод, изведувачот на работите – фирмата АРТ ИНЖЕНЕРИНГ, Надзорниот орган – МГ ПРОЕКТ
Прочитајте повеќе