Skip to content

Category: Можности за финансирање

Јавен повик од АФПЗРР

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој објавува Јавен повик за доставување на барање за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој. Право на
Прочитајте повеќе