Skip to content

Month: јуни 2022

ПРЕДАДЕНИ ВО УПОТРЕБА АПАРТМАНИТЕ НА МОБИЛНОСТ ВО ОХРИД

Охрид, 16 јуни 2022      Во присуство на претставници на Центарот за развој на Југозападен плански регион како инвеститор, граѓанското здружение МОБИЛНОСТ како краен корисник, изведувачот на работите и надзорниот орган,
Прочитајте повеќе

Јавен повик – „Стартапувај 4“

Денес стартува јавниот повик за Кофинансирани грантови за ноовоосновани трговски друштва „Стартапувај 4″. Целта на повикот е да поттикне развој на иновативност кај новооснованите трговски друштва. Вкупниот буџет за поддршка
Прочитајте повеќе

Јавен повик од АФПЗРР

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој објавува Јавен повик за доставување на барање за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој. Право на
Прочитајте повеќе

Извршен технички прием и официјално пуштени во употреба трите краци од улицата Даме Груев во населбата Христо Узунов

Охрид, 03 јуни 2022    Во присуство на претставници на Центарот за развој на Југозападниот плански регион, Изведувачот на работите – фирмата Маркоски К73 ДООЕЛ Струга, Надзорниот орган – Столб ДООЕЛ
Прочитајте повеќе