Skip to content

Day: July 11, 2022

FILLOI RIKONSTRUKTIMI I RUGËVE NË PJESËN E VJETËR TË QYTETIT NË STRUGË

Strugë, 28 qershor 2022  Afër 18 milionë denarë, mjete nga buxheti nacional, si dhe nga Komuna e Strugës, janë investuar në rikonstruktimin e pesë rrugëve në pjesën e vjetër të
Прочитајте повеќе

Konkurs publik

Fondi për inovacion dhe zhvillim teknologjik më datë 9.6.2022, shpall konkurs publik për paraqitjen e propozim-projekteve për financim nën instrumentin për mbështetje “Grante të bashkëfinancuara për shoqëritë tregtarë të sapothemeluara
Прочитајте повеќе