Skip to content

Day: јули 11, 2022

ЗАПОЧНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦИТЕ ВО СТАРОТО ГРАДСКО ЈАДРО ВО СТРУГА

Струга, 28 јуни 2022    Близу 18  милиони денари, средства од националниот буџет, како и од Општина Струга, се вложени во реконструкцијата на пет улици во старото градско јадро, во вториот
Прочитајте повеќе

Јавен конкурс

Фондот за иновации и технолошки развој на ден 09.06.2022 година, објавува Јавен конкурс за поднесување на предлог – проекти за финансирање под инструментот за поддршка „Кофинансирани грантови за новоосновани трговски
Прочитајте повеќе