Skip to content

Предлог регионални проекти 2020

ДАТУМ

октомври 29, 2020

Категории

На ден 12.11.2019 година, во х. Дрим во Струга, се одржа средба со претставници на општините и граѓанскиот сектор со цел да се предложат проекти што би се спроведувале во наредната 2020 година. Предложените проекти беа иницирани од четири работни групи: – економски развој – социјала и образование – туризам и култура – животна средина Предлозите што произлегоа по оваа средба, рангирани според значењети и интересот за нивна имплементација, ќе бидат доставени на усвојување до Советот за развој на Југозападниот плански регион.

Галерија

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy