Skip to content

Month: јануари 2022

Избрани нови членови на Советот за развој

Избран е член-преставник од здруженијата во Советот за развој на Југозападен плански регион На 12.01.2022 година преку googel meet платформата, Центарот за развој на Југозападен плански регион ги покани преставници
Прочитајте повеќе

ОГЛАС За прием на работник на определено време (11 месеци)

Врз основа на член 22 и член 23 од Законот за работни односи (Пречистен текст ”Сл. Весник на РМ” бр. 167/15, 129/15, 27/16, 120/18 и 110/19), член 7 став 1
Прочитајте повеќе

Потпишани Договори за реализација на регионални проекти

На 22.12.2021 во просториите на Бирото за рамномерен регионален развој се потпишаа договори за реализација на 2 проекти во Југозападниот плански регион, помеѓу Министерството за локална самоуправа – Биро за
Прочитајте повеќе