Skip to content

Month: октомври 2022

Започна креирањето на регионални проекти во Регионот

26 октомври 2022, Струга       Низ форумска расправа на засегнатите и значајните страни од Регионот започна процесот на генерирање идеи и оформување на регионални проекти со кои Центарот за развој на
Прочитајте повеќе

Јавен повик

ЈАВЕН ПОВИК за претпријатија од приватниот сектор кои се подготвени да го поттикнат својот деловен развој преку создавање на нови работни места и зелени инвестиции со користење на неповратни финансиски
Прочитајте повеќе

Покана за првата форумска сесија

Почитувани,   Центар за развој на Југозападниот плански регион во рамките на проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“ – II фаза кој го реализираат Министерството за локална самоуправа, Швајцарската
Прочитајте повеќе