Skip to content

Month: февруари 2024

Нова опрема за Св.Еразмо

Центарот за развој на Југозападниот плански регион, во рамките на проектот за доопремување на Центарот за физикална терапија во болницата Св. Еразмо во Охрид, деновиве изврши монтажа и стави во
Прочитајте повеќе