Skip to content

Month: февруари 2022

Продолжена соработката со Швајцарската агенција за развој и соработка

Струга, 08.02.2022 година    Вработените од Центарот за развој на Југозападниот плански регион, во хотелот Дрим во Струга, одржаа работен состанок со тимот од проектот „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“,
Прочитајте повеќе

1-ва Седница на Советот за развој

На ден 03.12.2021 година, во Струга, се одржа првата седница на новиот состав на Советот за развој. Покана и дневен ред Записник
Прочитајте повеќе