Skip to content

Month: ноември 2023

Претставени грантистите кои добија средства од UNDP

На ден 20 ноември во Скопје, во организација на Канцеларијата на UNDP од Скопје, беа претставени 13-те грантисти – општини и центри за развој од државата кои, во рамките на
Прочитајте повеќе

Започна процесот на генерирање идеи за регионални проекти за 2024/2025

Со организирањето на првиот регионален форум во Југозападниот плански регион започна процесот на генерирање на проектни идеи за развивање на проекти за програмскиот период 2024/2025 година. Околу 50-тина претставници на
Прочитајте повеќе

Интензивни активности за реконструкција на кардиологија

Вработените и пациентите во Болницата за кардиолошки заболувања во Свети Стефан во Охрид веќе ги почувствуваа ефектите од зафатите за нејзина реконструкција. Според зборовите на директорката на институцијата д-р Елена
Прочитајте повеќе