Skip to content

Month: July 2021

Mbledhja e dhjetë e Këshillit

Në datë 12.03.2020, në sallën e Këshillit të Komunës së Strugës, u mbajt mbledhja e dhjetë e Këshillit për zhvillim të RPJP. Në Mbledhje morrën pjesë Kryetarët e Komunave dhe
Прочитајте повеќе

Mbledhja e nëntë e Këshillit

Në datë 14.11.2019, në sallën e Këshillit të Komunës së Strugës, u mbajt mbledhja e nëntë e Këshillit për zhvillim të RPJP. Në Mbledhje morrën pjesë Kryetarët e Komunave dhe
Прочитајте повеќе

Mbledhja e tetë e Këshillit për zhvillim

Në datë 31.07.2019, në sallën e Këshillit të Komunës së Strugës, u mbajt mbledhja e tetë e Këshillit për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor, në të cilën u nënshkrua Marrëveshja
Прочитајте повеќе

Thirrje për projekte për bashkëpunim ndërkomunal

UNDP në bashkëpunim me Byronë për Zhvillimin Rajonal shpall thirrje për dorëzimin e aplikimeve për grante, në suazat e projektit “Post-KOVID: komunat si shtytëse për zhvillimin e qëndrueshëm”. Për nevojat e
Прочитајте повеќе

U vendua në funksion baseni në Shën Erazmo

Sot (8 korrik), në spitalin e specializuar për ortopedi dhe traumatologji “Shën Erazmo” u vendua në funksion baseni për terapi fizikale me çka u krijuan kushte që pacientët e tij,
Прочитајте повеќе