Skip to content

Category: Uncategorized @sq

Sesioni i dytë i Forumit rajonal të bashkësive

Në datën 26.04.2022, Qendra për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor e mbajti sesionin e dytë të forumit rajonal të bashkësive. Eksperti i jashtëm të pranishmive ua prezantoj koncept projekte që
Прочитајте повеќе

Ndërtimi i kanalit Pesjak në Makedonski Brod

Makedonski Brod, 1 prill 2022     Qendra për zhvillim të rajonit planor Jugperëdnimor, në bashkëpunim me Komunën e Makedonski Brodit, fillon me aktivitete për ndërtimin e kanalit Pesjak në Komunën e
Прочитајте повеќе

DO TË RIKONSTRUKTOHEN RRUGËT DAME GRUEV DHE MOMQILLO JORDANOSKI

17 Mars     Me futjen në punë të firmës Markoski K73 nga Struga, si bartës i furnizimit grupor, filluan aktivitetet përgatitore për rikonstruktimin e rrugëve Dame Gruev dhe një pjesë të
Прочитајте повеќе

U dorëzuan kontejnerët për mbetuina komunale për banorët e Komunës së Pllasnicës

Pllasnicë, 08.03.2022, Sot,në Komunën e Pllasnicës Ndërmarrjes publike komunale të kësaj komuna, ju dhuruan kontejnerë për grumbullimin e mbeturinave, dhe të cilat do t’i shpërndahen qytetarëve dhe subjekteve juridike për
Прочитајте повеќе